Perustiedot - Kirkolliset ilmoitukset - Työalat - Työntekijät - Yhteydenotto - Linkit - Vapaaehtoiseksi

• Jumalanpalvelus
  • Kirkolliset toimitukset
  • Lapsille
  • Varhaisnuorille
  • Nuorille
  • Partio
  • Rippikoulu
  • Perheille
  • Diakoniatyö
  • Musiikkityö
  • Lähetystyö
  • Esirukouspyyntö

Perhetyö

Ohjaa lapsi heti oikealle tielle, niin hän ei vanhanakaan siltä poikkea.
    (Sananl. 22:6)

Miehet, rakastakaa vaimoanne niin kuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi henkensä sen puolesta pyhittääkseen sen. Hän pesi sen puhtaaksi vedellä ja sanalla voidakseen asettaa sen eteensä kirkkaana, pyhänä ja moitteettomana. Samoin aviomiehenkin velvollisuus on rakastaa vaimoaan niin kuin omaa ruumistaan. Joka rakastaa vaimoaan, rakastaa omaa itseään.
    (Ef. 5:25-28)

Samoin te, vaimot, olkaa kuuliaisia miehellenne, jotta myös ne miehet, jotka ehkä eivät usko Jumalan sanaan, nyt vaimonsa elävällä esimerkillä voitettaisiin, kun he näkevät teidän elävän jumalanpelossa puhdasta elämää.
    (1 Piet. 3:1-2)

PERHETYÖ UTAJÄRVEN SEURAKUNNASSA

Seurakunnan perhekerhoon ovat kaikki "vauvasta- vaariin" tervetulleita. Perhekerhossa lapset saavat laulaa, leikkiä ja askarrella. Hiljennymme myös hetkeksi alttarin äärellä Taivaan Isän siunattavaksi. Aikuisille perhekerho tarjoaa mm. hyvän mahdollisuuden tavata toisia ja vaihtaa kuulumisia. Perhekerhossa on tarjolla kahvia mehua jne.pientä kahvimaksua vastaan.

Perhetyötä tehdään Utajärven seurakunnassa myös eri työmuotoihin kuuluvana luonnollisena osana. Tällaisia työmuotoja, joihin perhetyö kuuluu vahvasti, ovat mm. lapsi-, rippikoulu-, ja diakoniatyö.

Perhekerho kokoontuu seurakuntatalon kerhotilassa torstaisin klo 10-11:30.

Tarvittaessa lapsi-ja perhetyöntekijää voi pyytää käymään kodissa erikseen niin sovittaessa

Myös muut toimijat järjestävät toimintaa perheille seurakunnan tiloissa.
    Lisätietoja perheille suunnatuista tapahtumista löydät kirkollisista ilmoituksista ja Perhetyön Facebook ryhmästä.

Koko perheen jouluaskartelupäivä 2.12.
    (17.11.2017)

Lauantaina 2.12.2017
    klo 10.00–13.00
    Seurakuntatalon kerhotilassa.

Kaiken ikäisille sopivaa jouluaskartelua.
    Tarjolla torttukahvit, mehu ja pipari.

Ilmoittautuminen 30.11. mennessä
    Tiina Mankiselle osoitteeseen: tiina.mankinen(a)evl.fi tai
    numeroon 040 5818 160

Järjestää Utajärven seurakunnan varhaiskasvatus ja perhetyö