Perustiedot - Kirkolliset ilmoitukset - Työalat - Työntekijät - Yhteydenotto - Linkit - Vapaaehtoiseksi

• Jumalanpalvelus
  • Kirkolliset toimitukset
  • Lapsille
  • Varhaisnuorille
  • Nuorille
  • Partio
  • Rippikoulu
  • Perheille
  • Diakoniatyö
  • Musiikkityö
  • Lähetystyö
  • Esirukouspyyntö

Isosten sketsi iltaohjelmassa 2013

NUORISOTYÖ

Kenenkään ei pidä väheksyä sinua nuoruutesi vuoksi. Näytä sinä uskoville hyvää esimerkkiä puheissasi ja elämäntavoissasi, rakkaudessa, uskossa ja puhtaudessa.
    (1 Tim.4:12)

NUORILLE!

Utajärven seurakunnassa nuorisotyö jakaantuu useisiin eri työmuotoihin.Toivomme erityisesti, että sinä itse voisit tulla mukaan suunnittelemaan mielekästä toimintaa, antamaan toimintaideoita ja löytämään oman paikkasi seurakunnasta! Tervetuloa mukaan! Toiminnasta löydät lisätietoja kirkollisista ilmoituksista. Seurakunnan nuorisotyö tekee yhteistyötä kunnan nuorisotoimen ja etsivän nuorisotyönohjaajan kanssa. Seurakunnan nuorisotyössä "opetellaan elämään ihmisiksi ja uskomaan Jumalaan".

NUORTEN ILLAT

Nuorten illat alkavat pyörimään seurakuntatalolla syyskuussa. Ne on tarkoitettu kaikenikäisille nuorille, mutta vähintään yläasteikäisille. Kokoonnumme vuoden aikana joka toinen maanantai klo: 18-19,(tarkemmat päivämäärät eri teema-illoille kirkollisissa, ja tämänsivun ajankohtaisissa) seurakuntatalolla nuortentilassa tervetuloa! Tarjolla ainakin teetä ja sympatiaa ja hyvää seuraa ;).

Me emme voi muutaa koko maailmaa, mutta yhden ihmisen koko maailman me voimme muuttaa.

ISOISKOULUTUS

Isoiskoulutus antaa valmiuden ja oikeuden toimia rippikoululeirien isosena, sekä valmiuksia lastenleirien isosille. Koulutukseen voit hakeutua heti käytyäsi rippikoulun ja konfirmaation. Isoiskoulutuksen ajankohdat näet kirkollissa.

KERHONOHJAAJAKOULUTUS

Varhaisnuorten kerhoille koulutetaan vuosittain uusia ohjaajia. Kerhonohjaajaksi voi alkaa kuka tahansa yläasteikäinen seurakunnan jäsen. Varhaisnuorten kerhot pidetään yhteistyössä Utajärven 4H:n kanssa. Kerhonohjaajille järjestetään koulutus- ja virikepäiviä kerhokauden alussa ja lopussa. Koulutuksesta voit kysellä lisää nuorisotyönohjaajalta tai 4H:n työntekijältä. Kerhonohjaajat saavat pientä palkkaa kerhojen pidosta.

YHTEYSTIEDOT
    Nuorisotyönohjaaja Minna Virtanen, puh. 040 5718 026

Varhaisnuorten kerhot alkavat viikolla 37
    (08.09.2016)