Perustiedot - Kirkolliset ilmoitukset - Työalat - Työntekijät - Yhteydenotto - Linkit - Vapaaehtoiseksi


 • Jumalanpalvelus
 • Kirkolliset toimitukset
 • Lapsille
 • Varhaisnuorille
 • Nuorille
 • Partio
 • Rippikoulu
 • Perheille
 • Diakoniatyö
 • Musiikkityö
 • Lähetystyö
 • Esirukouspyyntö

  Isosten sketsi iltaohjelmassa 2013

  NUORISOTYÖ

  Kenenkään ei pidä väheksyä sinua nuoruutesi vuoksi. Näytä sinä uskoville hyvää esimerkkiä puheissasi ja elämäntavoissasi, rakkaudessa, uskossa ja puhtaudessa.
  (1 Tim.4:12)


  NUORILLE!

  Utajärven seurakunnassa nuorisotyö jakaantuu useisiin eri työmuotoihin.Toivomme erityisesti, että sinä itse voisit tulla mukaan suunnittelemaan mielekästä toimintaa, antamaan toimintaideoita ja löytämään oman paikkasi seurakunnasta! Tervetuloa mukaan! Toiminnasta löydät lisätietoja kirkollisista ilmoituksista. Seurakunnan nuorisotyö tekee yhteistyötä kunnan nuorisotoimen ja etsivän nuorisotyönohjaajan kanssa. Seurakunnan nuorisotyössä "opetellaan elämään ihmisiksi ja uskomaan Jumalaan".

  NUORTEN ILLAT

  Nuorten illat alkavat pyörimään seurakuntatalolla syyskuussa. Ne on tarkoitettu kaikenikäisille nuorille, mutta vähintään yläasteikäisille. Kokoonnumme vuoden aikana joka toinen maanantai klo: 18-19,(tarkemmat päivämäärät eri teema-illoille kirkollisissa, ja tämänsivun ajankohtaisissa) seurakuntatalolla nuortentilassa tervetuloa! Tarjolla ainakin teetä ja sympatiaa ja hyvää seuraa ;).

  Me emme voi muutaa koko maailmaa, mutta yhden ihmisen koko maailman me voimme muuttaa.

  ISOISKOULUTUS


  Isoiskoulutus antaa valmiuden ja oikeuden toimia rippikoululeirien isosena, sekä valmiuksia lastenleirien isosille. Koulutukseen voit hakeutua heti käytyäsi rippikoulun ja konfirmaation. Isoiskoulutuksen ajankohdat näet kirkollissa.

  KERHONOHJAAJAKOULUTUS


  Varhaisnuorten kerhoille koulutetaan vuosittain uusia ohjaajia. Kerhonohjaajaksi voi alkaa kuka tahansa yläasteikäinen seurakunnan jäsen. Varhaisnuorten kerhot pidetään yhteistyössä Utajärven 4H:n kanssa. Kerhonohjaajille järjestetään koulutus- ja virikepäiviä kerhokauden alussa ja lopussa. Koulutuksesta voit kysellä lisää nuorisotyönohjaajalta tai 4H:n työntekijältä. Kerhonohjaajat saavat pientä palkkaa kerhojen pidosta.


  YHTEYSTIEDOT
  Nuorisotyönohjaaja Minna Virtanen, puh. 040 5718 026

  Ajankohtaista

  Varhaisnuorten kerhot alkavat viikolla 37
  (08.09.2016)

  Utajärven seurakunnan ja Utajärven 4H-yhdistyksen varhaisnuortenkerhojen syyslukukausi alkaa maanantaina 12.9. Kerhoja ohjaavat nuoret kerhonohjaajat. Kerhokalenterin löydöt myös 4H:n kotisivuilta


  Maanantai

  Lemmikkikerho 0-4lk klo 16-17
  Seurakuntatalon alakerrassa

  Liikuntakerho 0-2lk klo 16-17
  Hyvinvointitalon liikuntasali

  Tiistai

  Junior club 0-3lk klo 16:30-18
  Seurakuntatalon yläkerta

  Liikuntakerho 3-5lk klo 16-17
  Nuorisotalon liikuntasali

  Keskiviikko

  Monitoimikerho 0-3lk klo 16-17
  Seurakuntatalon yläkerta

  Monitoimikerho 4-6lk klo 16-17
  Seurakuntatalon alakerta

  Torstai

  Heppakerho 0-3 lk klo 16-17
  Seurakuntalon yläkerta

  Heppakerho 4-6lk klo 16-17:30
  Seurakuntalon alakerta