Perustiedot - Kirkolliset ilmoitukset - Työalat - Työntekijät - Yhteydenotto - Linkit - Vapaaehtoiseksi

• Jumalanpalvelus
  • Kirkolliset toimitukset
  • Lapsille
  • Varhaisnuorille
  • Nuorille
  • Partio
  • Rippikoulu
  • Perheille
  • Diakoniatyö
  • Musiikkityö
  • Lähetystyö
  • Esirukouspyyntö

Musiikkityö

Veisatkaa yhdessä psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja, soittakaa ja laulakaa täydestä sydämestä Herralle ja kiittäkää aina ja kaikesta Jumalaa, Isää, meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.
    (Ef. 5:19-20)

Musiikki on monella tavalla mukana seurakunnan toiminnassa. Jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa (vihkiminen, hautaan siunaaminen) musiikilla on tärkeä tehtävä tilaisuuden luonteen ja sanoman ilmentäjänä.

Musiikkityö on toisaalta itsenäinen työala, joka järjestää musiikkitapahtumia ja toisaalta eräänlainen musiikkipalvelun tarjoaja muille seurakunnan työaloille ja seurakuntalaisille.

Seurakunnan kanttoriin voi ottaa yhteyttä, jos haluaa esimerkiksi sopia kirkollisen toimituksen musiikista tai vaikkapa virsilauluillasta sivukylälle.

Kuorot:

Seurakunnassamme toimii tällä hetkellä yksi kuoro:
  • Kirkkokuoro, jonka harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18.30-20.30 srk-talolla.

Muista musiikkityön tapahtumista löydät tietoa mm. kirkollisista ilmoituksista.

Jouluinen iltamusiikki kirkossa ti 12.12. klo 19
    (12.12.2017)

Oulun seudun ammattikorkeakoulun kirkkomuusikot järjestivät jouluisen iltamusiikin Utajärvellä tiistai-iltana 12.12. Ohjelmassa oli urkumusiikkia, kuoro- ja yksinlaulua sekä sooloesityksiä eri instrumenteilla. Kuulijakunta pääsi osallistumaan musiikkihetkeen yhteisvirsien muodossa.

Kauneimmat hengelliset laulut kirkossa su 15.10. klo 18
    (15.10.2017)

Kauneimpia hengellisiä lauluja laulettiin Utajärven kirkossa sunnuntaina 15.10. Yhteislaulujen lisäksi lauluja kuultiin yksinlauluina Joona Hongiston, Satu Lotvosen, Helena Savolaisen, Jenna Väisäsen ja Hanna Väänäsen esittäminä. Myös kirkkokuoro lauloi kauneimpia hengellisiä lauluja.

Pohjois-Pohjanmaan kanttorit konsertoivat Utajärvellä 29.8.
    (30.08.2017)

Kuva kuoroharjoituksista.

Pohjois-Pohjanmaan kanttorit esiintyivät Utajärven kirkossa tiistaina 29.8. Kanttorit pitivät neuvottelupäiväänsä Utajärven seurakunnassa ja päivä päätettiin sävelhartauteen.

Kanttorikuoron ohjelmistoa sävyttää Suomi100 –juhlavuosi ja syyskuussa tehtävä opintomatka Osloon. Illan laulusooloista vastasi Henna-Mari Sivula, urkurina oli Ismo Hintsala ja kanttorikuoroa johti Lauri Nurkkala.

Iltahartauden tilaisuudessa piti kirkkoherra Heikki Nissinen.

Sateisesta säästä huolimatta sävelhartauteen saapui lähes 180 kirkkovierasta.

Lämpimät kiitokset kaikille esiintyjille ja tilaisuuteen saapuneille!