Perustiedot - Kirkolliset ilmoitukset - Työalat - Työntekijät - Yhteydenotto - Linkit - Vapaaehtoiseksi

• Jumalanpalvelus
  • Kirkolliset toimitukset
  • Lapsille
  • Varhaisnuorille
  • Nuorille
  • Partio
  • Rippikoulu
  • Perheille
  • Diakoniatyö
  • Musiikkityö
  • Lähetystyö
  • Esirukouspyyntö

Kerholaisia

Varhaiskasvatus

Jeesus sanoi:"Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta. Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse." Hän otti lapset syliinsä ja siunasi heitä.
    (Mark.10:13-16)

Seurakunnan varhaiskasvatus on kaste- ja lähetyskäskyn eteenpäin viemistä ja sitä kautta lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukemista kristillisen kasvatusperiaatteen mukaan. Tavoitteena on lapsen yksilöllinen kohtaaminen ja sosiaalisiin tarpeisiin vastaaminen.

Tietoa varhaiskasvatuksen ja perhetyön tapahtumista ja toiminnasta löydät kirkollisista, ja perhetyön Facebooksivuilta.

Päiväkerhot

Päiväkerhot on tarkoitettu 3-5 vuotialle lapsille. Kerhoissa on joka viikolla oma aihe joka liittyy kirkkovuoteen/vuodenaikaan tai esim. hyviin tapoihin. Näitä aiheita toteutamme leikkien ja laulaen, keskustellen ja askarrellen sekä Raamatun kertomusten avulla. Teemme myös pieniä retkiä lähiseudulle.

Päiväkotivierailut

Päiväkotivierailut toteutetaan yhdessä kunnallisen päivähoidon henkilöstön kanssa. Yhteistyötä tehdään myös esikouluryhmien kanssa. Yhteistyöstä seurakunnan puolella vastaa lastenohjaaja.

Lasten ja aikuisten kirkkohetket

Lasten ja aikuisten kirkkohetkiä vietetään Utajärven kirkossa ja seurakuntatalolla noin kerran kuukaudessa torstaisin tai perjantaisin. Tarkemman ajan ja paikan voit tarkistaa kirkollisista ilmoituksesta. Kirkkohetki on tarkoitettu kaiken ikäisille.

Lastenkirkon joulukalenteri
    (05. - 24.12.2017)

Joulunodotus sujuu hauskemmin, kun on pientä jouluista puuhaa. Lastenkirkko tarjoaa hauskan joulukalenterin, jonka luukuista löytyy mukavia ideoita jouluisiin puuhiin! Kalenteriin pääset
    lastenkirkon sivuilta!

Koko perheen jouluaskartelupäivä 2.12.
    (17.11.2017)

Lauantaina 2.12.2017
    klo 10.00–13.00
    Seurakuntatalon kerhotilassa.

Kaiken ikäisille sopivaa jouluaskartelua.
    Tarjolla torttukahvit, mehu ja pipari.

Ilmoittautuminen 30.11. mennessä
    Tiina Mankiselle osoitteeseen: tiina.mankinen(a)evl.fi tai
    numeroon 040 5818 160

Järjestää Utajärven seurakunnan varhaiskasvatus ja perhetyö

TERVETULOA!

Päivä- ja perhekerhot alkavat viikolla 33
    (14.08.2017)

Tiistaisin klo 9-10.30 päiväkerho 3-vuotiaille ja klo 12-14 päiväkerho 4-vuotiaille. Kerhot alkavat 15.8.

Keskivikkoisin klo 9-12 päiväkerho 5-vuotiaille. Kerho alkaa 16.8.

Torstaisin klo 10-11.30 perhekerho, joka alkaa 17.8.

Kerhot kokoontuvat joka viikko samaan aikaan koko lukukauden ajan lukuunottamatta koulujen loma-aikoja.

Päiväkerhoihin voi vielä ilmoittautua. Lisätietoja saa Tiina Mankiselta p. 040 5818160.

Tervetuloa kerhoihin!

Terveisin Tiina, Minna ja Heidi