Perustiedot - Kirkolliset ilmoitukset - Työalat - Työntekijät - Yhteydenotto - Linkit - Vapaaehtoiseksi

• Jumalanpalvelus
  • Kirkolliset toimitukset
  • Lapsille
  • Varhaisnuorille
  • Nuorille
  • Partio
  • Rippikoulu
  • Perheille
  • Diakoniatyö
  • Musiikkityö
  • Lähetystyö
  • Esirukouspyyntö

Lähetystyö

Onhan kirjoitettu: "Jokainen, joka huutaa avuksensa Herran nimeä, pelastuu". Mutta kuinka he voivat huutaa avukseen sitä, johon eivät usko? Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista? Kuinka kukaan voi julistaa, ellei häntä ole lähetetty? Onhan kirjoitettu: "Kuinka ihanat ovat ilosanoman tuojan askeleet!"
    (Room.10:13-15)

Utajärven seurakunnan lähetystyö pyrkii:

• Tekemään tunnetuksi kristillistä lähetystyötä ja antamaan kansainvälisyyskasvatusta.
    • Tukemaan lähetystyötä keräämällä varoja erityisesti seurakunnan nimikkolähettien työn tukemiseksi, sekä muistamalla heitä mm. esirukouksissa.

Varttuneen väen sekä lähetyksen kirkkopyhä 8.10.
    (08.10.2017)

Ruokailun ja kahvin jälkeen oli vuorossa päiväjuhla, johon kokoontui lähes 70 vierasta.

Utajärvellä vietettiin varttuneen väen sekä lähetyksen kirkkopyhää 8.10. Kirkkopyhä järjestettiin valtakunnallisen vanhusten viikon päätteeksi.

Kirkossa pidetyn messun jälkeen oli seurakuntatalolla kunnan tarjoama lounas. Ruokailun ja kahvin jälkeen oli päiväjuhla.

Utajärven kunnanjohtaja Anne Sormunen.

Päiväjuhlassa puheen piti Utajärven uusi kunnanjohtaja Anne Sormunen. Kirkkokuoro lauloi Anna-Mari Tuovisen johdolla kaksi laulua. Katariina Laitinen soitti pianokappaleen.

Lähetyssihteeri Minna Virtanen kertoi lähetystyön kuulumisia. Kuulumisien yhteydessä kolme Kongosta kotoisin olevaa nuorta esitti muutamia lauluja.

Maila Kaakinen ja Auttamaton Pekka.

Maila Kaakinen esitti Oiva Paloheimon kirjoittaman tarinan auttamattomasta Pekasta. Päätössanat ja loppurukouksen piti diakonissa Heidi Laitinen. Tilaisuuden juonsi kirkkoherra Heikki Nissinen.

Tansanialaisten naisten vieralu
    (14.09.2017)

Utajärvellä kävi vierailulla viiden hengen naistenryhmä Tansaniasta. Naiset olivat mukana perhekerhossa, sekä tutustuivat toimintakeskus Humpuukiin. Lue lisää seurakunnan blogista!

Kesäillan musiikkia Utajärven kirkossa ke 21.6. klo 19. Toivon puun istuttaminen kirkon pihalla klo 18.30.
    (21.06.2017)

Ennen kesäillan musiikkihetkeä kirkon pihalla oli mahdollista seurata Toivon puun istuttamista kirkon pihalle. Puun istuttaminen on osa Reformaation juhlavuoden tapahtumia.

Puun istuttamisen jälkeen tapulissa oli tarjolla pullakahvit. Tämän jälkeen kirkossa kuultiin kesäisiä säveliä Satu Lotvosen laulamana. Kesälauluja laulettiin myös yhteislauluina.

Kuvassa oleva koristeomenapuu istutettiin kirkon pihalle.

Puun juurella oleva kyltti, jossa lukee " Toivon puu. Istutettu Reformaation juhlavuonna 2017. Sisarpuu kasvaa Tansaniassa. Suomen Lähetysseura.

Tervareitin kautta toteutettu haastekeräys tuotti 680 ¤. Summalla voidaan istuttaa Kishapun alueelle Pohjois-Tansaniaan yhteensä 226 puuta. Lämmin kiitos kaikilla keräykseen osallistuneille.