Perustiedot - Kirkolliset ilmoitukset - Työalat - Työntekijät - Yhteydenotto - Linkit - Vapaaehtoiseksi

• Jumalanpalvelus
  • Kirkolliset toimitukset
  • Lapsille
  • Varhaisnuorille
  • Nuorille
  • Partio
  • Rippikoulu
  • Perheille
  • Diakoniatyö
  • Musiikkityö
  • Lähetystyö
  • Esirukouspyyntö

Diakoniatyö

Sitten kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville:" Tulkaa tänne, te Isäni siunaamat. Te saatte nyt periä valtakunnan, joka on ollut valmiina teitä varten maailman luomisesta asti. Minun oli nälkä, ja te annoitte minulle ruokaa. Minun oli jano, ja te annoitte minulle juotavaa. Minä olin koditon, ja te otitte minut luoksenne. Minä olin sairas, ja te kävitte minua katsomassa. Minä olin vankilassa, ja te tulitte minun luokseni. ...Totisesti, minkä te olette tehneet yhdelle näistä vähäisimmistä veljistä, sen te olette tehneet minulle.
    (Matt. 25:34-36, 40)

Diakoniatyön tarkoituksena on kohdata ihminen kokonaisvaltaisesti ja antaa hengellistä, henkistä ja aineellista apua hädänalaisille lähimmäiselle.

Vastaanotto- ja kotikäyntityö

Diakoniatyöntekijän vastaanotto ajanvarauksella. Diakoniatyöntekijälle voi soittaa numeroon 040-5445 206. Diakoniatyöntekijä tekee myös kotikäyntejä.

Voit tavoitella diakoniatyöntekijää myös sähköpostin välityksellä, osoite on etunimi.sukunimi@evl.fi.

Seurakuntakerho koolla Utajärven seurakuntatalolla syyskuussa 2004. Seurakuntakerhot

Seurakuntakerhot ovat kaikille avoimia tilaisuuksia, joita pidetään päiväsaikaan seurakuntasalissa ja sivukylillä kodeissa. Sivukylien kerhoja pidetään Juorkunassa ja Niska-Ahmaksella. Kerhoissa on aina mukana seurakunnan työntekijä. Kerhoissa on monipuolista ohjelmaa, johon kerholaiset voivat itse vaikuttaa. Kerhoissa kerätään varoja kahvikassalla ja arpajaisilla kerhoretkiä varten.

Omaishoitajien kokoontuminen

Omaishoitajien kokoontuminen pidetään kerran kuukaudessa Seurakuntakeskuksessa. Hetkeen ovat kaikki omaisiaan hoitavat tervetulleita. Tarkemmat ajankohdat löydät kirkollisista.

Diakoniatyö jakaa eu-ruokaa pari kertaa vuodessa.

Muuta

Limingan rovastikunnan kanssa järjestetään yhdessä monenlaista toimintaa ympäri vuoden. Tilaisuuksiin ovat kaikki utajärviset tervetulleita. Tapahtumat selviävät tarkemmin kirkollisista ilmoituksista.

Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuukeräys toteutetaan kevättalvisin eri hädänalaisten auttamiseksi. Keräyskohteet vaihtuvat vuosittain, keräyksellä autetaan kulloinkin ajankohtaisia kohteita kotimaassa ja ulkomailla.

Seurakunnan kerhot alkavat viikolla 3

10-11:30 Perhekerho kerhotilassa
    15-16:30 Erityislasten kerho kerhotilassa
    16-17 Lemmikkikerho nuortentilassa

Varhaisnuorten kerhot toteutetaan yhteistyössä Utajärven 4H-yhdistyksen kanssa, ja erityislastenkerho ja muksuparkki Oulunkaaren perhetyön kanssa.

YHTEISVASTUUKERÄYSKSEN TULOS 2017
    (05.12.2017)

Suomalaiset lahjoittivat Yhteisvastuukeräykselle tänä vuonna
    3 058 808,95 euroa. Varoilla torjutaan ihmiskauppaa Suomessa ja maailman konfliktialueilla. Apua viedään mm. Za´atarin pakolaisleirille Jordaniaan, jossa yli 80 000 ihmistä asuu keskellä aavikkoa reilun viiden neliökilometrin alueella.

− Yhteisvastuun kymmenet tuhannet vapaaehtoiset ovat jälleen tehneet hienoa työtä. Auttamistyöhön kerättyjen eurojen lisäksi tärkeä tulos on piilossa olevan hädän näkyväksi tekeminen. Yhteisvastuuvaroin ihmiskaupan uhrien tunnistamista pystytään vahvistamaan ja ohjaamaan heitä avun ja tuen piiriin nopeammin, Yhteisvastuun keräysjohtaja Tapio Pajunen sanoo.

Utajärvellä Yhteisvastuukeräys tuotti tänä vuonna 7391,06 euroa, joka on 3,01 euroa seurakunnan jäsentä kohden.
    SUURET KIITOKSET kaikille lahjoittajille, kerääjille ja vapaaehtoisille, jotka olivat käsinä ja jalkoina toteuttamassa keräystä. Taivaan Isä lahjamme siunatkoon.

Varttuneen väen sekä lähetyksen kirkkopyhä 8.10.
    (08.10.2017)

Ruokailun ja kahvin jälkeen oli vuorossa päiväjuhla, johon kokoontui lähes 70 vierasta.

Utajärvellä vietettiin varttuneen väen sekä lähetyksen kirkkopyhää 8.10. Kirkkopyhä järjestettiin valtakunnallisen vanhusten viikon päätteeksi.

Kirkossa pidetyn messun jälkeen oli seurakuntatalolla kunnan tarjoama lounas. Ruokailun ja kahvin jälkeen oli päiväjuhla.

Utajärven kunnanjohtaja Anne Sormunen.

Päiväjuhlassa puheen piti Utajärven uusi kunnanjohtaja Anne Sormunen. Kirkkokuoro lauloi Anna-Mari Tuovisen johdolla kaksi laulua. Katariina Laitinen soitti pianokappaleen.

Lähetyssihteeri Minna Virtanen kertoi lähetystyön kuulumisia. Kuulumisien yhteydessä kolme Kongosta kotoisin olevaa nuorta esitti muutamia lauluja.

Maila Kaakinen ja Auttamaton Pekka.

Maila Kaakinen esitti Oiva Paloheimon kirjoittaman tarinan auttamattomasta Pekasta. Päätössanat ja loppurukouksen piti diakonissa Heidi Laitinen. Tilaisuuden juonsi kirkkoherra Heikki Nissinen.