Perustiedot - Kirkolliset ilmoitukset - Työalat - Työntekijät - Yhteydenotto - Linkit - Vapaaehtoiseksi

• Kirkko
  • Seurakuntatalo
  • Kirkkoherranvirasto
  • Taloustoimisto
  • Hallinto
  • Päätöksenteko
  • Hautausmaat
  • Seurakunnan historiaa
  • Seurakunnan ympäristöohjelma 2013-2017
  • Esirukouspyyntö

seurakuntatalo vanhan seurakuntasalin puolelta kuvattuna

Seurakuntatalo

"Astukaamme sen tähden rohkeasti armon valtaistuimen eteen, jotta saisimme armoa ja laupeutta, löytäisimme avun silloin, kun sitä tarvitsemme."
    (Hepr. 4:16)

Utajärven seurakuntatalo sijaitsee Kirkkotien varressa n. puolen kilometrin päässä kirkosta. Kauniissa seurakuntasalissa järjestetään erilaisia seurakunnan ja yksityisten ihmisten juhlia. Seurakuntatalolla on tilaa ja kalustoa n. 200 henkilölle. Sali on helppoa jakaa kahteen osaan siirrettävällä väliseinällä. Seurakuntasalin yhteydessä on suurtalouskeittiö joka mahdollistaa tarjoilujen järjestämisen suurelle väkimäärälle.

Varustetaso

• Langaton internetyhteys
  • Langaton mikrofoni
  • Kiinteä dataprojektori HDMI- VGA- ja USB-kytkennällä
  • Kiinteä valkokangas
  • Flyygeli ja piano

Seurakuntatalon vuokraaminen:

Seurakuntatalon vuokraamiseen juhlien, tapahtumien ja koulutustilaisuuksien
    järjestämiseen liittyvistä asioista voit tiedustella kirkkoherranvirastosta puh. 08/5421 104.
    Varaukset kannattaa tehdä mahdollisimman ajoissa.

Keittiö Seurakuntatalon juhlasali