Perustiedot - Kirkolliset ilmoitukset - Työalat - Työntekijät - Yhteydenotto - Linkit - Vapaaehtoiseksi

Esirukouspyyntö

Yleisiä linkkejä

Evankelis-Luterilainen kirkko

Oulun Hiippakunta

Utajärven kunta

• Utajärven kunta on yksi seurakunnan tärkeimmistä yhteistyökumppaneista. Kunnan www-sivuilta löytyy paljon kuntalaista kiinnostavaa asiaa tapahtumista keskustelukanavaan.

Yhteisvastuukeräys

Kirkon ympäristödiplomi

• Kirkon ympäristödiplomi Kirkkohallitus on joulukuussa 2012 myöntänyt Utajärven seurakunnalle uuden ympäristödiplomin. Se on voimassa vuoden 2016 loppuun saakka. Edellisen kerran diplomi myönnettiin vuonna 2007. Uuden ympäristödiplomin saaminen edellytti seurakunnan ympäristöohjelman päivittämistä. Sen myötä mm. hautausmaille tulee jäteopas ja ohjeet jätteiden lajitteluun. Utajärven seurakunta haluaa osaltaan toteuttaa Jumalan meille ihmisille antamaa tehtävää viljellä ja varjella luomakuntaa.

• Kirkkoradio Kuuntele suorana lähetyksenä jumalanpalveluksia ja muita utajärven kirkossa järjestettäviä julkisia tilaisuuksia.

Tekstaritupu
  • Tekstaritupu on tukitekstari palvelu koululaisille. Tupu on kiinnostunut siitä, mitä sinulle kuuluu. Tupu vastaa koululaisten tekstareihin koulupäivinä. Tupulle voi tekstata milloin vain, normaalin tekstiviestin hinnalla. Tupun viesteihin vastaavat kasvatuksen ammattilaiset vuorokauden kuluessa.

Reilun kaupan edistämisyhdistyksen sivuille

Partiolinkkejä

Suomen Partiolaiset ry:n sivuille

Pohjanmaan Partiopiirin sivuille
    • Pohjanmaan Partiopiirin sivuilta löytyy tietoa mm. suuremmista partiotapahtumista sekä muista lähialueen lippukunnista.