Perustiedot - Kirkolliset ilmoitukset - Työalat - Työntekijät - Yhteydenotto - Linkit - Vapaaehtoiseksi

Esirukouspyyntö

UTAJÄRVEN KUNNAN JA SEURAKUNNAN HISTORIATEOS ON MYYTÄVÄNÄ ALENNETTUUN HINTAAN

Kuvassa historiakirjan kansi. Kirjassa on kaikkiaan 431 sivua ja 93 mustavalkoista valokuvaa.

Utajärven kunnan ja seurakunnan historiaa kuvaava kirja "Vapaasta virrasta valjastettuihin vuosiin" kuvaa mukaansa tempaavalla tavalla Utajärven kunnan ja samalla myös seurakunnan taivalta suomalaisen yhteiskunnan kehittyessä tsaarivallan ajoista nykypäivään. Kirja julkistettiin kunnan 150-vuotisjuhlapäivänä 5.7.2015. Historiateoksen kirjoittaja on filosofian tohtori, dosentti Ritva Kylli. Teoksen alennettu myyntihinta on 30 euroa ja sitä on myynnissä Utajärven seurakunnan kirkkoherranvirastossa sekä kirkossa kirkon aukioloaikoina.